Fio show

0

fio show
Poznati i nepoznati glazbeni sastavi, zvijezde hrvatske estrade, humoristi, imitatori i gledatelji željni pet minuta slave svake nedjelje dolaze u vaše domove! Vječiti zabavljač Ivan Fiolić Fio pokrenuo je glazbeno – humorističnu emisiju Fio Show koju vodi uz pomoć nasljednika zabavljačke loze Fiolića – sina Martina.

Dobrodošli dragi gosti, Specijalni gost večeri, Martinov kutak, 5 minuta slave, Narodno veselje, Humanitarne akcije, Domaće je domaće i Veterinar u gostima rubrike su od kojih se sastoji emisija. Tako svake nedjelje imate priliku uživati u glazbenim hitovima, doznati što rade estradne zvijezde, čuti zanimljive informacije koje će vam ispričati Martin, upoznati još nepoznate, ali perspektivne buduće zvijezde, informirati se o običajima humanitarnim akcijama te pogledati kako je bilo na proštenjima, proslavama i manifestacijama folkloraša amatera, kao i udruga koje čuvaju stare zanate i kulturne vrijednosti naše zemlje.

2015. godina u znaku je Fio Showa jer se u sklopu velike turneje po Hrvatskoj, u direktnom kontaktu s gledateljima, još više povećava popularnost ovog TV showa. U planu je i registracija Fan cluba koji će imati podružnice diljem Hrvatske, regije i svijeta.

Share.

About Author

Comments are closed.